dilluns, 20 de juliol de 2015

La Busca explicarà el segle XVI a Tortosa a través d’un joc de l’oca gegant

L’Associació La Busca de Tortosa ha organitzat per quart any consecutiu un seguit d’activitats al voltant de la seva seu, la casa Gil de Federic, al nucli antic de Tortosa, per contribuir en la XX Festa del Renaixement. Entre les novetats d’aquesta edició, es podrà participar en un joc de la oca gegant sobre un taulell reproducció d’un joc real del segle XVI que permetrà que els xiquets puguin jugar-hi damunt i alhora recrear la història de la ciutat de Tortosa. També es realitzarà un nou col·loqui, enguany al voltant del joc real del segle XVI a càrrec del membre de la Busca, Enric Roig, i Iñaki Copoví, membre del comitè organitzador de la Festa. 

De nou també hi haurà l’actuació de Dalmau “lo tortosí”, un dels il·lusionistes més important del segle XVI a Europa. També hi haurà jocs com birles, tamburino, baldufes, cèrcol, espardenya o anelles de corda. A banda, durant els dies del a Festa es podrà visitar la casa Gil de Frederic que s’engalanarà per a l’ocasió. 

D’altra banda, i quant a la programació de la Festa que ha presentat l’equip de govern de l’Ajuntament de Tortosa ha lamentat la manca d’innovació en els actes, més tenint en compte que enguany se celebren 20 anys del Renaixement.


Publicat a Un Cop d'Ull i Canal 21 Ebre el dijous 16 de juliol de 2015

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada