dilluns, 18 de juliol de 2016

La Busca de Tortosa a la XXI Festa del Renaixement

Ara oiats a hom es fa saber que a partir del dijous 21 de juliol, dia de Sant Daniel i fins diumenge 24 de juliol, dia de Santa Cristina, el segle XVI arriba al carrer Ample de la insigne ciutat de Tortosa.
 
Per açò la Busca de Tortosa obre la Casa Gil de Federic per a que ab col·loquis, llepolies i beuratges els ciutadans i visitants de la Corona e d'altres regnes puguin coneixer-nos i compartir lo seu temps ab nosaltres i ab les següents activitats:
  • Ambients del XVI. La Casa Gil de Federic llueix engalanada i guarnida ab gran magnificència, com mai s'ha vist abans, per omplir d'esplendor el carrer Ample. Tots els veïns de la casa l’engalanen i s’obre als ciutadans perquè hom qui vulgui vegi com treballem i ab que ens divertim mentre gaudiu dels secrets de la música del segle XVI.
  • Jocs de sempre. Los més menuts reviuran com xalen els xiquets i xiquetes al segle XVI. Veniu i xaleu amb el joc de l'oca gegant i amb el joc "Qui s'ha mejat la saboga?"
  • Dalmau "lo Tortosí". Arribat de la cort de Milà, el mag més famós d'Europa mostra les seves habilitats a la seua ciutat natal.
  •  Lo Notari Gil de Federic. Recordeu el vostre pas per la Festa ab la credencial de la insigne notaria tortosina.
Visiteu la Casa Gil de Federic si voleu conèixer més de la nostra història al carrer Ample de Tortosa.

Participeu de la Festa, engalaneu los balcons, vestiu-vos d'època, sortiu al carrer i gaudiu de l'esplendor del segle XVI.

I recordeu cridar amb força sempre:

Terra d'aigua
Terra d'un riu
Visca la Vegueria de Tortosa!
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada